Zoeken naar cursus

   
   
 
cursus
Cursus Programmeren.
de nieuwe coronamaatregelen. Zit je in groep 6, 7 of 8 en wil je leren programmeren? Dan is deze cursus wat voor jou! We leren je programmeren met Scratch. Hoe je games, een verhaal en nog veel meer kunt maken!
Sportcentrum Olympos Sportaanbod cursussen Alle cursussen.
Inschrijven / afmelden voor een cursus? Wil je je online voor een cursus inschrijven? Klik dan in onderstaande lijst op de cursus van je keuze. Vervolgens kun je de cursus in de tabel onderaan de pagina meestal gratis in je winkelwagen doen.
Gratis cursus Artificiële Intelligentie AI voor alle Nederlanders Digitaleoverheid.nl.
De cursus moet de Nederlanders meer inzicht geven in AI en de mogelijke toepassingen. De initiatiefnemers hopen 1% van de Nederlandse bevolking zon 170.000 mensen met de online cursus te bereiken. Fins initiatief als voorbeeld. Na Finland is Nederland het tweede land dat een gratis cursus artificiële intelligentie AI heeft.
Cursussen, opleidingen en workshops CROW.
Heb jij je ingeschreven voor een cursus, examen of opleiding met een startdatum na 9 mei 2021? Dan gaat jouw cursus, opleiding of examen op locatie gewoon door. Bekijk alle richtlijnen om te zien hoe we het samen veilig houden.
RINO Groep, opleidingen en cursussen in en rond de ggz.
Je bent als klinisch psycholoog een voorbeeldfunctie voor je collegas Freya Hornyák 25 mei 2021. De opleiding tot orthopedagoog-generalist daagt mij steeds uit te reflecteren op mijn keuzes Nena Pool 17 mei 2021. Applicatiecursus diagnostiek en indicatiestelling voor psychotherapeuten kind en jeugd. Start ook: Najaar 2021. Start ook: 27 september 2021, 13 december 2021, 24 januari 2022. Risicotaxatie bij zedendelinquenten STATIC-R, STABLE-2007, ACUTE-2007 SSA. Start ook: 9 september 2021, 26 oktober 2021. Toon alle last minutes. Vraag het programma aan. Ontvang een overzicht van het opleidingsaanbod. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Blijf op de hoogte van het nieuwe scholingsaanbod en ons laatste nieuws. Schrijf je in. Log in op RINO Portal. 282 cursussen en opleidingen.
Advies en cursus voor agrariërs RVO.nl Rijksdienst.
Gebruikt u de voucher om een cursus te volgen? In de eerste aanvraagperiode is dat de Verdiepingscursus stikstof in de landbouw. U leert hoe u met uw bedrijf duurzamer werkt en minder stikstof uitstoot. U volgt de cursus bij één van deze opleidingsinstellingen, als die deze cursus aanbiedt.:
Cursussen Koninklijke Visio.
Dit staat vermeld bij de cursus. het geselecteerde cursusaanbod per locatie.: Let er wel goed op dat de datum van de cursus minstens drie weken in de toekomst ligt. Lees meer over ambulante onderwijskundige begeleiding AOB bij Visio op de pagina begeleiding in regulier onderwijs.
Alle cursussen Groupon.
Cursus Italiaans voor beginners. Online cursus Voedingsdeskundige. Online cursus Business Engels. Cursus Webdesign" voor beginners." Online cursus Afvallen. Online cursus Creatief schrijven. Cursus Frans voor beginners. Online cursus Kinderpsychologie. Online cursus Microsoft Expert. Online cursus MBA Basics. Online cursus Voeding Expert.

Contacteer ons