Meer resultaten voor saturatiemeter

   
   
 
saturatiemeter
De werking en voordelen van saturatiemeters Gezond-E-Magazine.nl.
Wat dat is en hoe dit werkt, lees je in onderstaand verhaal. Wat is een saturatiemeter? Een saturatiemeter is eigenlijk niets meer dan een meetinstrument om het zuurstofgehalte in je bloed te meten. Een andere benaming hiervoor is een pulse oximeter of een zuurstofsaturatiemeter.
Aanvalsdetectie Saturatiemeter.
WIE ZIJN WIJ. Een saturatiemeter meet de saturatie, dat wil zeggen de hoeveelheid zuurstof in het bloed uitgedrukt als percentage. Het wordt vaak aan vinger soms teen gemeten en alarmeert indien de waarde lager wordt dan een vooraf ingestelde grens.
Fysic FPO-11 zuurstofmeter saturatiemeter kopen tegen de laagste prijs.
Fysic Saturatiemeter FPO-11. De pulsoximeter FPO-11 van FYSIC meet het zuurstof gehalte van uw bloed. Deze saturatie meter kunt u ook gebruiken als hartslagmeter. U kunt de saturatie meten door de knijper op uw vinger te plaatsen. De zuurstofmeting wordt op het OLED-kleurendisplay weergegeven: ook in diagram en golfbeweging. U kunt bij ons de saturatie/zuurstof meter kopen van Fysic tegen de beste prijs inclusief een draagtasje en een polsband!
Saturatiemeter voor de vinger en zuurstof saturatie.
Anti-shock etui met een rits. Hoe werkt een saturatiemeter. Een saturatiemeter is een medisch instrument waarmee de hoeveelheid zuurstof in het bloed kan worden bepaald. Dit wordt via een clipje op een vinger gemeten. Na een meting kan eventueel gerichte hulpverlening plaatsvinden.
Medisana Saturatiemeter Pulsoximeter Koopjedeal.
Met deze Medisana saturatiemeter, ook wel pulsoximeter genoemd, meet je binnen no-time je hartslag en zuurstofgehalte in het bloed. Veilig, snel en betrouwbaar! Met de Medisana saturatiemeter wordt de verzadiging van zuurstof in het bloed SpO2 en de hartslagfrequentie gemeten voor een betrouwbare gezondheidscontrole thuis of onderweg.
Saturatiemeter vinger LED Covarmed.
De saturatiemeter niet gebruiken onder te intens licht in felle zon of onder een sterke lamp, aangezien dit de infraroodsensor kan verstoren en kan leiden tot verkeerde resultaten. Indien nodig de saturatiemeter beschermen tegen het licht. De saturatiemeter niet op dezelfde hand gebruiken indien er een bloeddrukmeter op dezelfde arm is geplaatst.
Saturatiemeter Eerste Hulp Wiki.
Daarnaast geeft de saturatiemeter een indicatie van de hartfrequentie en kan er een polscurve worden weergegeven. De saturatiemeter werkt op basis van de absorptie van licht. Hiervoor worden twee verschillende golflengtes licht gebruikt, rood 660nm en infrarood 940nm. Dit licht wordt door twee light-emitting diodes LED uitgezonden en een fotocel detecteert de hoeveelheid licht nadat het door de vinger is gegaan. Aan de hand hiervan kan de saturatie berekend worden. De zuurstofsaturatie zegt alleen wat over oxygenatie, ofwel de hoeveelheid gebonden zuurstof in het bloed.
Saturatiemeter Kopen? Bestel uw saturatiemeter online.
Het scherm toont de Spo2 in % saturatie en vaak ook de hartslag. Een andere benaming voor een saturatiemeter is een pulse oximeter of een zuurstofsaturatiemeter. Ook wordt de term zuurstofmeter nog wel eens gebruikt. Bij ons kunt u diverse goede en betrouwbare saturatiemeters kopen.

Contacteer ons