Resultaten voor airbnb

   
   
 
airbnb
Airbnb is flink gehavend, maar gaat toch naar de beurs Trouw. Deel dit artikel. Loading.
Het 350 paginas tellende prospectus, dat het bedrijf voor de beursgang publiceerde, maakt duidelijk dat de coronacrisis ook voor Airbnb nog niet voorbij is. In de eerste negen maanden van 2020 werden er 147 miljoen overnachtingen via Airbnb geboekt, tegen 251 miljoen in de eerste negen maanden van 2019.
Betekent corona het einde van Airbnb? OneWorld.
Mensen kunnen hun eigen, eerlijke versie van Airbnb hebben, schreef Trebor Scholz. Voor een tastbaar voorbeeld hoeven we hem alleen maar te volgen: Scholz zit in de adviesraad van coöperatie Fairbnb.coop, een internationaal platform voor vakantieverhuur à la Airbnb, maar dan met een alternatief model.
Airbnben in een huurwoning, mag dat? / mr. A.J.F. Anne Vokurka-Viruly.
Of een huurder de woning via Airbnb mag verhuren, hangt af wat huurder en verhuurder hebben afgesproken. De tekst van de huurovereenkomst is leidend. Sommige huurovereenkomsten hebben zelfs een specifiek Airbnb-artikel; de verhuurder kan immers maar beter helder zijn. Airbnben is onderhuur.
Airbnb start met online reserveringen voor restaurants Misset Horeca.
Alternatieven voor Airbnb Ik wil meer reizen!
En dat is niet heel gek, want voor een leuke prijs vind je op de site de meest bijzondere overnachtingsplekken overal ter wereld. Maar wist je dat Airbnb niet de enige site is waar je goede alternatieven voor een hotel kunt vinden?
Artikelen over airbnb Telegraaf.nl.
De Hoge Raad ziet de verhuur van woningen via Airbnb als verhuur van eigen woning, en niet als het boeken van een reis of verhuur van vakantieverblijven zoals Airbnb het zelf noemt. Airbnb sleept huurders voor rechter. Airbnb heeft advocatenkantoor De Brauw ingehuurd om individuele huurders te dagvaarden.
Wat is het verschil tussen vakantieverhuur bijvoorbeeld via Airbnb en een Bed Breakfast? Gemeente Amsterdam.
Combinatie met vakantieverhuur bijvoorbeeld via Airbnb is niet mogelijk. Als u besluit om uw woning deels te verhuren als BB, dan kunt u uw woning datzelfde jaar niet verhuren via bijvoorbeeld Airbnb. Moet ik zelf thuis zijn of juist niet?
Airbnb hanteert voortaan duidelijke prijzen en eerlijkere voorwaarden ACM.nl.
Daarnaast heeft Airbnb een artikel in zijn voorwaarden verwijderd dat de aansprakelijkheid van Airbnb beperkte bij terugbetaling na annulering. Airbnb heeft ook een artikel geschrapt waarin stond dat verhuurder niet aansprakelijk is voor schade bij de huurder, bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud.

Contacteer ons