Meer resultaten voor betekenis

   
   
 
betekenis
Betekenis gevaarsymbolen Huishoudchemicaliën NVWA.
Daarom is het belangrijk dat u de informatie op de etiketten op de verpakking van huishoudchemicaliën goed leest, dat u weet wat de gevaarsymbolen betekenen en dat u het product volgens de aangegeven informatie gebruikt. Wat de betekenis van de verschillende gevaarsymbolen is, leest u hieronder.
Translate betekenis from Dutch to English.
betekenis meaning, denotation, sense, significance. betekenis meaning, advantage, benefit, account, importance, seriousness, weight, sense, orientation, feel, smell, significance. Detailed Translations for betekenis from Dutch to English. betekenis de v noun. de betekenis inhoud. the meaning; the substance; the purpose; the intention; the composition.
Afdeling bestuursrechtspraak vult criterium gevolgen van enige betekenis in Raad van State.
Afdeling bestuursrechtspraak vult criterium gevolgen van enige betekenis in. In een uitspraak van vandaag 23 augustus 2017 in een geschil over een mestbassin in Mechelen in Limburg heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State het criterium gevolgen van enige betekenis nader ingevuld.
betekenis Vertaling naar Russisch voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Dat woord is HAIL" en de betekenis past ook. Ik wil mijn leven betekenis geven., In feite verliest t concept z'n' kracht, zijn betekenis., Een kind zou mijn leven betekenis geven., De ruimtelijke schikking van de beelden heeft hier betekenis."
Wij zijn: Partner van Betekenis. icon search white. icon search white.
En we zien een belangrijke rol in het samen realiseren van Common Ground doelstellingen in samenwerking met de VNG en onze klanten. PinkRoccade: Partner van betekenis. PinkRoccade Local Government focust zich na 70 jaar nog steeds op de gemeentelijke markt.
De betekenis van kleuren.
De betekenis en werking van kleur is erg persoonlijk. Maar er zijn ook overeenkomsten in kleurbeleving. Let op: veel kleuren hebben zowel een positieve als een negatieve associatie. De context zal doorslaggevend zijn in het beleven van de kleur. Ook de kleursterkte speelt hierin mee. Hoe lichter de kleur, hoe zachter de uitwerking en het effect van de kleur. De biologische effecten van rood zijn stimulerend en activerend. De kleur verhoogt de hartslag en ademhaling en wekt eetlust op. Rood is een warme kleur die aandacht trekt en geassocieerd wordt met het lichaam. De kleur van bloed is de kleur van leven, vitaliteit, energie, kracht en passie. Positieve associaties met rood zijn er ook volop op het gebied van liefde, passie en romantiek. Denk maar aan verleiding, sensualiteit, hartstocht en opwinding. Negatieve associaties met rood zijn opdringen, agressie, macht, pijn en gevaar. Rood heeft letterlijk stopkracht, denk maar eens aan verkeersborden. Met het dragen van rode kleding geef je aan dat je lef hebt en dat je bereid bent je eigen spoor te trekken.
Letterlijk? Deze 5 woorden hebben steeds vaker een nieuwe betekenis.
Zo heeft SBS6 het hier over Vette actie, coole chicks en lauwe sounds op het NK Skateboarden. Maar omdat de nieuwe betekenis van lauw zo ver afligt van de oorspronkelijke betekenis, heeft dat al l iets gekunstelds. Dit woord heeft overeenkomsten met gruwelijk.
Van betekenis zijn als drijfveer Vilans.
Het meeste is niet zo belangrijk, merk ik. Het gaat er mij vooral om van betekenis te zijn voor anderen, in het bijzonder mijn naasten. Dat mijn kwaliteiten tot hun recht komen. Het beste uit mijzelf halen. Van betekenis zijn is ook mijn drijfveer in mijn werk.

Contacteer ons