Zoeken naar zzp

   
   
 
zzp
Zzp nieuws, zzp tips, zzp onderzoek ZZP Barometer. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1. Page 1.
Zzp nieuws, zzp tips, zzp onderzoek. ZZP Barometer is dé onafhankelijke informatiebron van de zzp-markt in Nederland. Sinds 2008 wordt kennis verzameld en vergaard op basis van structureel onderzoek onder een eigen zzp-panel. Als het naslagwerk en de nieuwsbron voor freelancers, interim professionals, zzpers, opdrachtgevers, intermediairs en andere marktpartijen wordt ZZP Barometer ondersteund door onze themapartners en experts.
Wat is een zzp'er? Financieel lexicon Ageras.
Is zzp een rechtsvorm? De titel zzp'er' of freelancer is geen officiële rechtsvorm. Als zzp'er' of freelancer zult u dus één van de bestaande rechtsvormen moeten kiezen voor uw bedrijf. De meest gekozen rechtsvormen zijn de eenmanszaak en de bv.
ZZP Zorgverzekering: Met premiekorting, Zorgcoach en Fit-Check CZ.
Zorg voor zzpers. Om fit en inzetbaar te blijven én voor als er echt wat scheelt: de ZZP Zorgverzekering met gratis ZZP Zorgcoach en ZZP Fit-Check. Snel weer aan de slag bij ziekte. En korting op uw zorgpremie. Bereken uw premie in 2 minuten Of vergelijk de verzekeringen.
Zzp'er' worden: zo doe je dat Ikgastarten.
Wil je freelancer worden? Dan komt er in het begin veel op je af. Hoe kom je bijvoorbeeld aan opdrachtgevers? Op IkGaStarten lees je alles over de aandachtspunten voor freelancers. Welke aftrekposten voor zzp zijn er allemaal? Als zzp'er' heb je vaak recht op verschillende aftrekposten. Denk bijvoorbeeld aan de zelfstandigenaftrek en de MKB-winstaftrek. Ontdek welke aftrekposten voor zzp er nog meer zijn. Hoe bepaal ik mijn uurtarief als zzp'er? Als je start als zzp'er, mag je helemaal zelf bepalen welk uurtarief je rekent. Vind je het lastig om tot een goed tarief te komen?
ZZPer en pech onderweg? Wegenwacht voor de Zaak.
Mijn producten en diensten. Wegenwacht voor ZZP. Bij zakelijke ritten én op vakantie. Geen voorrij of sleepkosten. Pechhulp voor ZZPers met Wegenwacht voor de Zaak. Heb je als ZZPer een belangrijke afspraak buiten de deur, dan kun je pech daarbij niet gebruiken.
Boekhouding voor ZZP'ers' Tips, tricks tools voor beginners.
Heb je daarvoor een boekhoudprogramma nodig en moet deze dan speciaal voor ZZPers zijn of maakt dat dan niet uit! Elke ZZP ondernemer staat voor dezelfde soort uitdagingen. Wat voor een eigen zaak je ook hebt en welke keuzes je ook moet maken. En met die keuzes helpen we je graag. Wat moet je bijhouden? Wat moet ik weten als zzper over belastingen? Online boekhoudprogramma gebruiken, ja of nee? Wat zijn de kosten van de boekhouding voor ZZPers.;
Zzp'er' in de zorg niet duurder dan medewerker in loondienst SoloPartners.
Dit komt niet door de komst van de zzper of haar uurtarief, maar door de groei van verzuim binnen een organisatie. We hopen dat de sector de aankomende tijd genuanceerder om zal springen met de berichtgeving over de zzper in de zorg.
ZZPer worden: wat zijn de financiële gevolgen?
U krijgt minder makkelijk een hypotheek. Als zzper is het lastiger om een regelmatige stroom van inkomsten te garanderen en dat terwijl dat nu eenmaal een belangrijke eis van elke hypotheekverstrekker is. Gelukkig bestaan er wel steeds meer mogelijkheden voor een zzp-hypotheek.

Contacteer ons