Meer resultaten voor oor

   
   
 
oor
OOR muziektijdschrift Wikipedia.
Gedurende de lange tijd dat OOR bestaat, is er eigenlijk nauwelijks serieuze concurrentie geweest. Al in 1974, drie jaar na de oprichting van OOR, verdween het tijdschrift Aloha, het voormalige Hitweek, dat tot dan toe veel maar niet uitsluitend over muziek schreef.
Jicht in oor Jicht.
Knobbels: ten gevolge van de ophoping van de gekristalliseerde urinezuren kunnen zich na verloop van tijd onder de huid nabij het betreffende oor, zogenaamde jichtknobbels of Tophi's' ontwikkelen. Dit zijn makkelijk herkenbare verdikkingen die dikwijls uiterlijk zichtbaar zijn aan het kraakbeen van het oor.
Oor Wikipedia.
Bouw bewerken bron bewerken. Het menselijke oor wordt onderverdeeld in drie delen.: het buitenoor of uitwendig oor auris externa bestaat uit de oorschelp en de gehoorgang. Dit deel, dat in de volksmond het oor wordt genoemd, dient om geluid naar het inwendige oor toe te leiden.
oor WikiWoordenboek.
4 Na een tijdje merkte ik duidelijk aan mijn oren dat we van zeeniveau naar duizend meter hoogte aan het klimmen waren. handvat waaraan je een stuk servies kunt optillen Zit het oor aan een koffiekopje aan de linker of aan de rechterkant? Het oor van een mens.
OOR Het muziekblad. OOR Het muziekblad.
Colour my ride, zo luidt het motto van Bicibo, dat het opfleuren van het stadsverkeer met vrolijke fietsen als missie heeft. Meer OOR Life. Wat is Club OOR? FAQS CONTACT COLOFON VOORWAARDEN. Copyright 2020 OOR. Type and Press enter to Search.

Contacteer ons